מה עדיף מזרן רך /קשה , קפיצים / ספוג?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/08/2003 | 12:45 | מאת: ravit

לא ידוע לי על בעיות גב מיוחדות שיש לי אבל אני מתכונת לקנות מיטה חדשה ואני מתלבטת בין מזרן קפיצים או ספוג, רך או קשה - אבל לכל מוכר שאני פוגשת יש דעה משלו -(מטעמי שיווק) אני מעוניינת בתשובה אובייקטיבית, אם יש היודעים על מקום איכותי (ולא יקר) של מיטות באיזור המרכז אשמח לקבל המלצות תודה מראש

18/08/2009 | 13:20 | מאת: טאוובר

אני מציע לבדוק מזרן שפותח בטכנולוגיה חדישה בקיבוץ הזורע, זה נקרא מזרן נאסקו, או מזרן נייטק. זהו מזרן בריאות מיוחד השומר על עמוד שדרה ישר, מונע פצעי לחץ, וכשנשכבים עליו הוא מעניק תחושת ריחוף. מדוע לא לנסות? מה יש להפסיד? אפשר לקרוא על הטכנולוגיה והמזרנים בכתובת: www.rihoot.blogspot.com והמחיר סביר ביותר.

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה