כאבי גב בישיבה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/08/2003 | 09:24 | מאת: אנדרי

שלום אני מחפש בדחיפות כסא ברכיים דוגמת הדגם "ישורון" של ד"ר גב, לצערי לד"ר גב יש רק דגם אחד, עם אפשרויות כונון מוגבלות עבורי.... משהו מכיר מקורות נוספים לכסאות ברכיים דוגמת זה שהזכרתי???

07/08/2003 | 23:23 | מאת: דינה

שלום לך מזה מספר חושים כואב לי באיזור הגב התחתון זה מתחיל לכאוב רק כאשר אני יושבת הרבה היתי אתל אורטופד מומחה ועשיתי צילום של כל הגב הוא אמר לי שזה נגרם בגלל חוסר פעילות גופנית(ואני יושבת הרבה בבית) וגם בגלל שאני חלשה רציתי לשאול אותך האם זה באמת יכול להיות ככה או שעליי לפנות להתייעצות אצל רופא אחר? עשיתי 3 צילומי רנטגן ושלושתם הראו שאין שם כלום אז ממה זה נגרם בבקשה תעזור לי בתודה דינה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה