עבור ד"ר נחשון רנד

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/10/2002 | 19:27 | מאת: הרצל

לאחר תאונת עבודה לפני שנה לערך עם כאבים עזים אובחן אצלי פריצת דיסק עם לחץ ניכר על שק התקאלי אחרי ארבע זריקות אפידורליות לעמוד השידרה ושלושה זריקות לעצב הסיאטי . במשך חודשים רבים אין שינוי ניכר במצבי ואובד עצות מאחר ורוב רובו של הרופאים שטיפלו בי לא המליצו על ניתוח הממליצים היחידים הם המנתחים. נשלחתי גם לטיפול כירופרקט וגם לא עזר נהפוך החמיר את מצבי אני מבקש עצה או הכוונה שהיא יכולה לעזור לי להבין את חומרת המצב, היום הפחד גבר לניתוח. רגל ימין עם זרמים חזקים ומצב של רגל קפואה . אודה לכם אם תיעצו לי בתודה מראש הרצל

21/12/2010 | 11:18 | מאת: שרי פינקלס

תיקון כתובת אימייל לשאלה שנשאלה לפני מספר דקות. תודה.

29/12/2010 | 12:03 | מאת: שרי

בבדיקת EMG/NCV התקבלה התוצאה : עדות לפגיעה כרונית בשורשי העצב L4-S1. מה המשמעות, להוציא את העובדה שזה בלתי הפיך. תודה.

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה