עקמת קיפוזיס 60 מעלות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/02/2016 | 23:53 | מאת: מטופלת

שלום, אני בת 27 ויש לי עקמת שלא הצליחה להיות מטופלת מגיל 17 בעבר הייתי עושה פיזיותרפיה והיה לי מחוך לזמן קצר בגלל הגיוס לצבא אני היום סובלת מאוד מכאבים בגב אני מאוד רוצה לדעת מה האפשרויות טיפול עבורי (חוץ מניתוח) אני מוכנה גם לטיפול במחוך בברכה, חן.

27/02/2016 | 23:55 | מאת: מטופלת

אני גם אוסיף שהמראה של העקמת מאוד מפריע לי

בגילך רק ניתוח ישנה את המראה - ולא ברור בכלל שזה כדאי כל הטיפולים האחרים לא יביאו לשינוי במדת הקיפוזיס ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה