הזמנה להשתתפות במחקר מקוון בנושא כאב כרוני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/02/2016 | 21:45 | מאת: דנית

שלום לכולם, שמי דנית, אני סטודנטית לתואר שני בנוירופסיכולוגיה שיקומית במכללה האקדמית תל-אביב-יפו. אני סובלת בעצמי מכאב כרוני במפרקים, לכן החלטתי למקד את המחקר בעבודת הגמר שלי בנושא הכאב הכרוני. אשמח אם מי מכם שסובל מכאב כרוני יקדיש בין 20-40 דקות למילוי השאלון - שמטרתו לברר את המנגנון הפסיכולוגי העומד בבסיס ההתמודדות עם הכאב. הבנה מעמיקה יותר של הפסיכולוגיה של הכאב הכרוני עשויה להוביל לפיתוח טיפולים יעילים יותר. אשמח אם תפיצו את הלינק לשאלון המצורף למטה בקרב אנשים נוספים שסובלים מכאב כרוני (מעל 3 חודשים). תבורכו ויום טוב! :) הלינק לשאלון: https://mta.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_6nwlHFXazYaTjZH

23/02/2016 | 11:42 | מאת: דנית גבע

גם הלינק הבא מוביל לשאלון: tinyurl.com/chronic-pain-research

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה