כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/02/2016 | 19:39 | מאת: קארין ב

מלפני שנתיים חשתי בכאבי נוראי בגב תחתון אשר מקרין לאורך הרגליים עשיתי צילום רנטגן אשר יצא שיש לי עקמת קלה לימין עם סיבוב חוליות ושיש לי רגישות מעל החוליות מתניות ומתניות עליונות. עכשיו שאלתי היא האם ייתכן שזה פריצת דיסק וזה פשוט לא מאובחן דרך הצילום הזה ?אני כבר שנתיים סובלת מכאבים נוראים גם לאחר סדרת טיפולי פזיותרפיה ..אשמח לקבל תשובה

21/02/2016 | 20:17 | מאת: קארין ב

הכאבים מהגב מקרינים לישבן לרגל ימין לירך האחורי עד לכף רגל . שוב שאלתי היא האם ייתכן שזה פריצת דיסק זה נורא חשוב לי אשמח לתשובה .

21/02/2016 | 20:18 | מאת: קארין ב

אך יש פעמים רבות שזה גם מתמקד ברגל שמאל

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה