שימוש במכשיר (טאץ' טנס פרפקט")

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

20/02/2016 | 12:24 | מאת: רינה לימור

בעבר עברתי 2 ניתוח גב (L4-L5, L5-S1). היום יש לי כאבים חזקים בכל הליכה קצרה. בהתיעצות עם פרופ' מירובסקי נאמר לי שלא ניתן לבטל או לשכך הכאבים ע"י ניתוח. מאחר ואני אלרגית למשככי כאבים טופלתי ב- פרקוסט 5, אך זה לא עוזר לי. במרפאת כאב הציעו לי להתקין אלקטרודה בעמוד השידרה ולהזרים דרכה זרמים שאמורים לשכך את הכאבם. אני היום בניסוי של הפתרון תוך שימוש במכשיר חיצוני (ANS) כאשר לאחר הניסוי ( אם זה יעזור) ישתילו לי את כל המערכת בגוף. לפני יומיים הובא לידיעתי קיומו של מכשיר "טאץ' טנס פרפקט" שעל פי הפרסום אמור לשכך את הכאבים ללא צורך בטיפול פולשני. אבקש המלצתכם למכשיר זה. אם הוא עוזר הוא עדיף על הניתוח המוצע.

23/02/2016 | 09:22 | מאת: רינה לימור

הניסוי הנ"ל הסתיים. האלקטרודה והמכשיר לא ביטלו וגם לא החלישו את הכאב. האם יש סיכוי שמערכת "טנס" תעזור?

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה