האם יש לי עקמת.

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/04/2014 | 19:26 | מאת: יואל

בגיל 14 נבדקתי לגבי משהו ביד, ואז על הדרך אמרתי אני יבדוק גם את הגב כי אבא שלי תמיד מעיר לי על ישיבה לא נכונה בכסא.. שאלנו את הרופא, הוא אמר לי להוריד חולצה ולהתכופף כזה לאט תוך כדי שהוא מסתכל, עשיתי את זה, והוא אמר שהכול בסדר, לא אמר שיש בעיה, אמר הכול בסדר. עכשיו אני בן 16 וחצי.. אני לא מרגיש משהו פיזי, אין כלום, סתם חשבתי על זה פתאום. ניסיתי לצלם עם מצלמה בוידאו איך זה נראה, והקו נראה לי די ישר, לא ראיתי משהו קיצונית. אבל, המותניים שלי לא נראות שוות, לא מדבר על הגובה מה יותר נמוך ומה יותר גבוה, מדבר על הצורה אחת נראת שונה מהשניה כזו.. אחת נראית יותר עמוקה שגורמת לגוף כאילו להיראות טיפה עקום.. במראה לא הבחנתי בזה, במצלמה אני מצליח יותר להבין בזה.. ושצילמתי מאחורה הם נראים שווים, כאילו, לא הבחנתי בכלום.. אבל ה ''נקודות'', בעמוד השדרה נראות לי ישרות במצלמה. במיוחד באלא שהכי קל להבחין שזה בגב התחתון היה ממש ישר. לאף אחד במשפחה שלי אין היסטוריה עם עקמת או משהו. אני פשוט מפחד שזה משהו רציני. ואם בגיל 14 הרופא אמר הכול בסדר.. הגיוני שעד גיל 16 וחצי פתאום תתחיל עקמת משום מקום ?

06/04/2014 | 19:31 | מאת: אייל

חשוב לציין שהבעיה לא נראית בגב מאחורה.. יש או אין, לא הצלחתי להבחין שהגב עקום מאחורה כאילו, לא יודע, אני לא שם לב שהגב עקום מאחורה.. רק מקדימה בקטנה כזה הגדלים לא שווים במותניים אבל רואים.. יכול להיות מבנה נטו?

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה