תוצאות בדיקה עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

20/03/2014 | 21:27 | מאת: דד

אימי בת 65 סובלת מכאבי גב וכאב בשריר בחלק האחורי של הירך, כבר שנה היא מסתובבת אצל רופאים פיזיותרפיה וכו אך דבר לא עזר. תוצאות הבדיקה עמוד שדרה מותני סקלרי ap+ lat שינויים דיסקוגניים ספונדילוארטרוטיים. מה זה אומר? מה הפתרון למצב זה? הרופא אומר שאין מה לעשות רק לקחת משככי כאבים כדוגמת אתופן. נא חוות דעתך תודה דד

אחרי כל כך הרבה זמן נראה לי שהגיע הזמן לבצע EMG ו - CT של עמוד השדרה על מנת להבין את מקור הכאב מציע לכם להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה בעניין ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה