תוצאות מיפוי - מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/03/2014 | 10:10 | מאת: מירי

שלום ד"ר, בני בן 13 בחודשיים האחרונים החל לסבול מכאבי גב האורטופד ביקש שיעשה מיפוי עצמות התוצאה יצאה והיא: הדגשה בקליטה באיזור לטרלי אחורי משני הצדדים שלחוליה מותנית L5 יכול להתאים לספונדילוליזיס בי לטרלית של L5. אשמח אם תוכל לעדכן אותי מה תוצאה זו אומרת ומה צריך לעשות? בתודה מראש,

זה יכול להצביע על שבר מאמץ בחוליה - אם כי לא בטוח שזה כך ויש לאמת זאת מול CT צריך לחזור לאורתופד ואם לא הכל ברור להועץ במומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה