האםמומלץ לעבור צריבה של דיסק בבלט דיסק גדול יחסית?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/10/2010 | 18:57 | מאת: טל

לפני מס' ימים יצאתי למרפאתו של פרופ גיפשטייןלייעוץ בעקבות התקפות קשות של כאבי גב בשנתיים האחרונות, לאחר התבוננותו של פרופ גיפשטיין בct, הוא יעץ לי לעבור הליך של צריבה השל הדיסק , עלי לציין כי כל הביקור אצלו היה 5 דקות, האם אני מקרה קלאסי ולכן אין מה להתלבט? האם מצבי עלול להחמיר אם לא יטופל בזמן?

07/10/2010 | 20:42 | מאת: ציפי

הייטל גםאני קיבלתי את אותה המלצה של גיבשטיין זו אצלו המלצה לכולם איני יודעת אם אכן יכול לעזור לך תבדקי מומחה נוסף כי זה תהליך ניתוחי עם הרדמה וחדירה דרך כל השרירים וליד העצב בהצלחה

08/10/2010 | 23:21 | מאת: זיו

עברתי ניתוח , חודש לאחר היווצרות הבעיה הניתוח לא עזר

08/10/2010 | 08:58 | מאת: רחל

לטל שלום גם אני קיבלתי אותו המלצה מפרופ' גיבשטיין,הלכתי ליעוץ נוסף הרופאים המובילים בתחום לא ממליצים על צריבת דיסק.

מדובר בתהליך ניתוחי לכל דבר וענייןמ (גם אם הוא קל ופשוט ) ולא הייתי מחליט עליו בקלות דעת ובודאי שאינו מתאים לכל מקרה ולכל מצב אשמח לראותך ליועץ נוסף (חוות דעת שניה) על מנת לבדוק אותך ולהתרשם ישירות ממצבך ומממצאי הבידקה ועיין בהדמיה על מנת לברר מה הטיפול המתאים ביטותר עבורך ולהסביר לך את השיקולים בעד ונגד במדה שתרצה - אשמח לראותך ליעוץ נוסף במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה