בקע דיסקלי מרכזי L5-S1

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/04/2010 | 20:46 | מאת: דור

שלום עברתי בדיקת CT והתגלה אצלי בקע דיסקלי מרכזי עם סימני לחץ בינוני על השק הטיקלי בגובה L5-S1 אשמח אם תוכל להסביר לי מעט על ממצאים אלו כדי שאבין היכן אני עומד

מה שחשוב יותר מהממצא הוא מה אתה מרגשי ומה התסמינים מדובר בבעיה של שחיקת דיסק - כואב ופוגע באיכותה חיים אבל לא מסוכן ולכן אתה בסוף זה שמחליט באיזה טיפול תרצה לבחור לפי חומרת הכאב והתגובה לטיפולים שונים אפש רלנסות טיפל שמרני פיזיותרפיה כיורפרקטיקה תרוןפות וכדומה אבל אם אין הטבה יש אולי מקום לשקול צריבת דיסק בהמשך אם כל אלו לא יעוילו אם תרצה יעוץ יותר "מחייב" ומסודר זה כמובן מחייב בדיקה גופנית ועיון בממצאי ההדמיה שלך על מנת לרואת במה בדיוק מדובר ומה הטיפול המתאים ביותר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תורים: 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה