בלט דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/03/2010 | 13:58 | מאת: שירה

שלום רב, מזה חודש ימים סובלת מכאבי גב תחתון+הקרנת כאב לרגליים הרדמות כף הרגל הימנית וביומיים האחרונים כאבים ביד ימין. לפני מספר ימים עברתי CT והממצא היחיד הלא תקין הנו:בסריקת L5-S1- מודגם בלט דיסק אחורי- שמאלי המשיק לשורש העצב השמאלי מהו הממצא וכיצד ניתו לטפל? שבת שלום שירה

בלט דיסק - דיסק בולט הנוגע בעצבים מגרה אותם לכאב ברגלים אפשר לטפל בתרופ]ות ופזייותרפיה או טיפול מנואלי אחר הכאב ביד לא קשור אם טיפולים שמרניים שונים לא יועילו - כדאי לראות מומחה עמוד שדרה - אפשר אולי לשקול טיפל בצריבת דיסק אבל בודאי לא כטיפול ראשון בבעיה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תורים: 054-7478864

10/03/2010 | 00:25 | מאת: שרה

ממליצה לך בחום לנסות לטפל בגב במיטת סרג"ם.(בגוגל). הטיפולים חינם והתוצאות נהדרות.ישנו גם מסג" תאילנדי עם בגדים על גבי מזרון. סוג של התעמלות עתיקה בדומה ליוגה. טיפול נפלא ללא שמנים המשלב לחיצות ומתיחות. בהצלחה.

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה