מה הפתרון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/07/2007 | 19:59 | מאת: אלברט

ד'ר נחשון שלום. אני סובל מכאבי גב והקרנה לשתי הרגלים עד לברכיים.הכאב קיים בכל תנוחה.בסי טי שעשיתי בתאריך 05.04.07 .עמש מתני דיספק פרוץ גדול L2 L3 משמאל עם לחץ ניכר על השק. יתדיות L3 שבר ישן לד'ר נחשון מה עושים.נ.ב עשיתי מחטים פילטיס פיזיותרפיה כירופרטיקה ללא הטבה תודה מראש

לפי התאור שלך יתכן הפתרון היחיד שבאמת יכול לפתור את הבעיה ולא רק להקל זמנית הוא ניתוח יש כיום ניתוחים זעירים ומתוחכמים לפתרון בעיות מסוג זה ואני חושב שבהחלט אפשר לפתור את בעייתך אם תרצה אשמח לראותך ליעוץ מסודר ביחס לטיפולים מתאימים למצבך על סמך בדיקה גופנית ועיון בבדיקותההדמיה שעשית ד"ר נחשון רנד מומחה לאורתופדיה ולבעיות עמוד שדרה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה