מודאג בקשר לצילום רנטגן.

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

11/07/2007 | 19:17 | מאת: דני

במשך חודש ויותר סבלתי מכאבים באיזור האגן... דחיתי ודחיתי עד שהלכתי לעשות צילום... אני לפני דעתו של מתמחה אך עדיין מודאג. בנתיים כתוב כך על הדף שקיבלתי יחד עם הצילום: "צילום אגן הירכיים, צל מסויד סמוך לקוטב העליון של אצטבולום שמאל. מבנה גרמי תקין של העצמות. המרווחים המפרקיים שמורים." מה יש לי בסמוך לקוטב העליון?? אני נורא מודאג אשמח לתשובה בהקדם.

לא יכול לדעת בלי לראות אבל נשמע לי לחלוטין לא מסוכן ולא מדאיג ד"ר נחשון רנד מומחה לאורתופדיה ולבעיות עמוד שדרה

22/07/2007 | 00:37 | מאת: ד"ר אשכנזי

ש

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה