כאבי צווואר וכתף בעיקבות תאונה.

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/06/2007 | 18:45 | מאת: מיקי

שלום, בצילום עמוד שידרה צווארי הודגמו שינויים ספונדילוטיים עם יצירת אוסטאופיטים קידמיים והיצרות של המרווח בין החוליות c4-c5-c6 שאלה : 1. מהם התופעות של התוצאות של הצילום? 2. האם התופעות האלו יכולות לנבוע מהתאונה שאירעה לפני שכשנה וחצי? ורק עכשיו נישלחתי לעשות בדיקה זאת,ומהיום התאונה יש לי כאבים חזקים בכתף שמאל.

מדובר בשינויים ניוניים הקורים לאורף שנים ולא ברגע אחד של תאונה עם זאת הכאב יתכן שהחל בעקבות החבלה בתאונה כדאי להשלים את הבירור על ידי CT ד"ר נחשון רנד מומחה לאורתופדיה ועמוד שדרה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה