בעיות גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/06/2007 | 14:08 | מאת: אלי

שלום רב לאחרונה הייתי בצו ראשון בצבא, ובבדיקות הרפואיות התגלו לי מס' בעיות: שבר בעצמות הגפיים ללא הפרעה בתפקוד, סטייה קלה ומאוזנת במבנה עמוד שדרה ללא הפרעות ניכרות, קלה PES PLANUS. שאלתי היא קודם כל מהן הבעיות האלה. דבר שני הנני מעוניין בתפקיד ערפי. כרגע הפרופיל שלי הוא קרבי. שאלתי היא האם אלה בעיות שניתן אולי להוריד את הפרופיל עם חוות דעת רפואית לפרופיל עורפי?

מדוןבר בבעיות חסרות כל משמעות קלינית שבודאי אינןם מחייבות הגבלת הפרופיל ד"ר נחשון רנד מומחה לאורתופדיה ועמוד שדרה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה