צילום רנטגן

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

20/06/2007 | 19:40 | מאת: אמיר

יש שאלה מוזרה...קיבלתי את צילום הצוור של בדיסק ושפתחתי לראות אותו ראיתי שחלק מהראש שלי מצולם בו, וליד אוזן ימין נראה חלק ממשושה קוטר 30 מ"מ "תקוע" בתוך הראש :) ואני רציני. כמובן שחשבתי שזה חלק מהצילום של המכונה אבל בצילום פרופיל נוסף שיש לי המשושה לא מופיע. אני יודע שזה נשמע מצחיק אבל לי זה מציק המחשבה שתקוע לי משושה במוח. אשמח לקבל תשובה הולמת בנושא. תודה מראש אמיר

לפי תיאורך קרוב לודאי שמדובר בחפץ שהיה מונח על פלטת הצילום ונראה רק במבט אחד "בתוך" הראש ועובדה שבזוית אחרת כבר לא נראה תרגע... ד"ר נחשון רנד מומחה לאורתופדיה ולניתוחי עמוד השדרה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה