פריצת דיסק בצוואר- בקשת המלצה למומחה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/09/2001 | 10:29 | מאת: טל

אבי סבל מ"פריצת דיסק" בחוליות הצוואר. הוא עבר ניתוח שבו הושתל לו סחוס מלאכותי (אני מקווה שאני מדייקת בפרטים כי אין לי ידע מקצועי בתחום). הרופא המנתח חוזר וטוען שהכל בסדר, בכל ביקורת תקופתית. לי ולשאר בני המשפחה דווקא נראה שהמצב מדרדר (פגיעה בגפיים). אני מבקשת המלצה למומחה בתחום, כדי לקבל חוות דעת שניה (אם זה לא אתי להמליץ בפורום זה על קולגות אז הייתי רוצה לדעת לפחות איפה ניתן לברר לגבי רופאים אורתופדים).

13/09/2001 | 15:36 | מאת: עמיר

כואב לי הצאוור הכול יום מה אלי עשות מה אתה אומר שכדי לעשות עם זה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה