פריצת דיסק וקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/09/2001 | 10:04 | מאת: ענת

האם לבחורה צעירה שסובלת מכאבי גב עקב פריצת דיסק ל5-ס1 מותר לקיים יחסי מין בעת הפוגה מכאבים או שמא זה עלול להחמיר את הכאבים או ליצור נזק עצבי עקב תנוחה לא נכונה......

04/09/2001 | 18:06 | מאת: אבי

שלום לפני 6 ימים התכופפתי ומשכתי ידיים לכיוון הריצפה תוך כדי כך, חשתי "קליק" בגב תחתון בצד שמאל ומיד בכאב שלא מרפה עד היום. אני משתמש בויוקס 25 מ"ג ליום מאז. אציין כי בעיות כאלה היו לי בעבר יותר מפעם ,בבדיקת CT ניצפה בלט בL4 ו-L5 מה לעשות? איך להקל על הכאב ומגבלות התנועה??? תודה למשיב. אבי

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה