קיבוע צוארי ידים נרדמות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/03/2007 | 08:23 | מאת: רובי

שלום האם כשעוברים ניתוח קיבוע צווארי כשהמצב לפני הניתוח עם נזק קשה לחוט השידרה . הידים צריכות להפסיק להרדם? לפי מנתחי בגלל שידי לא הפסיקו להרדם לאחר הניתוח אז יש חשד לטרשת נפוצה . האם זה יתכן? או שאולי נשאר לחץ ומנתחי לא מודה שהניתוח נכשל. תודה

13/09/2007 | 13:27 | מאת: יוני

שלום לך וסליחה על הפרעה קודם כול אני מקווה שהיא מרגישה טוב ואני מאחל לה רק בריאות יש לי שאלה אני אמור לעבור ניתוח קיבוע ( ניתוח כבר שני ) מה דעתך הניתוח עוזר מי נסיון האישי שלך כמה זמן החלמה כמה זמן הניתוח עצמו ואשפוז צר לי שאני שואל אותך את זה , אני רוצה פשוט לשמוע את דעתך ולא של רופא חג שמח ושנה טובה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה