מילאופטיה ב-c6

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/03/2007 | 14:03 | מאת: חולה

אובחן ע"י mri סימני מיאלופטיה בc5-6 ,הרופא המליץ על כריתת חוליה. מהי שכיחות הניתוח הזה בישראל, ומהם % ההצלחה בו. האם המחלה יכולה להופיע בחוליות נוספות. האם ישנם הגבלות בפעילות יומיומית לאחר הניתוח. האם מקבעים את החוליה מעל ומתחת. תודה,

02/10/2007 | 12:36 | מאת: גולדה

אני סובלת כאבי צוואר עם הקרנה ליד ימין ורדימות באצבעות 1=2 ללא סימנים נוירולוגיים גסים שינויים ניוונים ספונדילוטיים קשים c3-6 cervical spinal stenosis עם סימסנים מיאלופטיה הערות: טיפול ניתוחי אני רוצה לעדת אך השיקום ו כמש % הצלחה תודה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה