קיפוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/03/2007 | 15:29 | מאת: איתי

שלום שמי הוא איתי ואני נער כבן 16. אני גרמתי לעצמי קיפוזיס קלה אשר נגרמה מעומס יתר ומישביה לא נכונה ואני בוכה על זה כל יום ואני אוכל תעצמי בנוסף המליצו לי רק תרגילים לחיזוק שרירי הגב ולא יותר מזה האם צריך לשים ברזלים או משהו

22/03/2007 | 23:48 | מאת: שמואל

אני סובל מיקיפוזיס וסקוליוזיס א ואני אברתי 2 ניתוחים ולא כולכך מוצלך לפני ניתוח רשון 67 מעלות ואחשב אים אשנים 64 מעלות וגם נישרה הקיפוזיס זגבנת ואני לא ממשיך שם תיפולו קי לא קידי ליסתבך בניתוחים גב יש אפשרות לישאר על קיסי גלגלים זה משאמר פרופסור רובין זל מי הדסה ירושלים

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה