טיפול בכאב גב ורגל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/01/2007 | 10:04 | מאת: רונן

שלום רב מה תוכל לומר לי בבקשה לגבי טיפול בשם :SPINAL CORD STIMULATION אני מקווה שרשמתי נכון בכל אופן אני בן 30 סובל מבעיות גב ולחץ ברגל עקב פריצת דיסק חוזרת עצב שנתפס הרופאים אמרו לי שניתוח נוסף לא ישפר את מצבי במיוחד את כאבי העצב ברגל ואפילו יכול להחמיר את המצב שלי כיום .אין לי חוסר נירולוגי והציאו לי את הטיפול הנ"ל אני חושש ממנו וחומר היחיד שיש עליו הוא האנגלית קשה . מקווה שתוכל להסביר לי קצת על הטיפול והסיבוכים שלו . תודה רבה .

13/01/2007 | 23:31 | מאת: אלכס ל

שלום רב שמי אלכס אני בן 23 בעבר נפצעתי ועברתי ניתוח אוטרוסקופיה ברגל שמאל לאחר מיכן חזרתי לפעילות וכעבור בערך כשנה הגעתי למצב שאני לא מסוגל לעשות כמעט כול סוג של ספורט שכולל ריצה לאחר בדיקות ומעקבים אצל אורטופד אמר שזה עצב שנפס ,לאחר זה הוא עשה לי mriכדי לראות האם העצב נתפס בגלל פריצת דיסק והתשובה היתה לא בסופו של הבירור הרופא אמר לי להמשיך לחיות ככה אני ממשיך לסבול מעיפות ברגל וכאבים ,השאלה היא מה הטיפול לבעיה כזאת?

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה