כאבים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/09/2000 | 11:12 | מאת: ד"ר פלד

שמי ד"ר פלד אני פסיכיאטר - חבר ביקש ממני עזרה בשאלה של כאבים מדובר באדם מבוגר (70+-) אשר עבר תאונת עבודה ליפני הרבה שנים (73) - ניפגע בע"ש וסובל מפאראפלגיה גפיים תחתונות - כעת גם אובחנה היצרות המפרועה לזרימת נוזל שדרה הנ"ל סובל כאבים חזקים כל הזמן שמונעים ממנו שינה באופן תמידי פנה לבית לווינשטין למרפאת כאב אבל קיבל משככי כאב קונבנציונאלים שלא עזרו איזה עצה אתה יכול לתת לטיפול בכאבים מסוג זה? כולל גם מתחום הרפואה הלא קונבנציונאלית תודה מראש ד"ר פלד

07/09/2000 | 08:13 | מאת: ד"ר דוידוביץ שאול

שלום לקולגה אין ספק שאדם הסובל מכאב בכלל ואלו הסובלים בגיל המתקדם בפרט עוברים גם שינויים ברמה קוגניטיבית התנהגותית עם סבל נפשי רב. בעזרת שיטת המזוטרפיה ניתן להשיג - במידה ומתקבלת תגובה חיובית - ריפוי מלא של התגובה הדלקתית של שורש העצב הפגוע, לפי החוק הפיזיולגי של " הכל או לא כלום ". כל זה ללא כאב, סכונים או סיבוכים כלשהם, מלבד " הסיכון " בלהבריא כליל. במרפאת הכאב בבית החולים איכילוב 6974716 המרכז הרפואי ת"א, ניתן לקבל טיפול כזה מהיום להיום בכיסוי כל קופות החולים. ניחן לקבל אינפומציה נוספת דרך [email protected] בברכה ד"ר שאול דוידוביץ רופא מרדים

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה