ניתוח פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/11/2006 | 12:34 | מאת: ק.

זו לא שאלה, אלא המלצה ! סבלתי במשך שנה מכאבים עזים בגב התחתון שהקרינו גם לרגל ימין. במשך השנה ניסיתי הכל: כירופרקט, דיקור, טיפול תרופתי קונבנציונאלי, אוסטיאופטיה ופשוט שום דבר לא עזר והגעתי למצב שבו לא יכולתי לישון בלילות והייתי מסתובבת בבית עם כאבי תופת ושום משכך כאבים לא עזר. לבסוף, הגעתי למרפאה וטופלתי על ידי ד"ר מילגרם שניתח אותי יחד עם ד"ר אשכנזי. אני כעת כשלושה חודשים לאחר הניתוח ואני מרגישה מצוין. אין לי כאבים או אפילו אין לי שום חוסר נוחות. ד"ר מילגרם היה מקצועי ביותר וקיבלתי יחס מצוין מצוות בית החולים במהלך שלושת הימים שבהם התאשפזתי. גם אני מאוד פחדתי לבצע את הניתוח, ובדיעבד, אני מתחרטת שביזבזתי כל כך הרבה זמן והמון המון כסף לכל מיני כירופוקטים ודומיהם. אני חושבת שמי שסובל במשך הרבה זמן ולא חש שיפור כתוצאה מטיפולים אחרים, צריך לשקול את האפשרות של הניתוח. אם למישהו יש שאלות, אפשר לשלוח למייל, ואני בשמחה אענה.

26/07/2009 | 17:28 | מאת: רחל

שלום ראיתי שעברו כבר שלוש שנים. מאז הניתוח. כייון שבני סובל מאוד, ברצוני לשאול האם כיום אחרי שלוש שנים את ממשיכה להרגישט טוב ללא תופעות נוספות אודה לך על תשובתך

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה