פריצת דיסק והקרנה לרגל.

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

02/06/2001 | 13:13 | מאת: צח

אני בן 26 במהלך שירותי בצהל וכתוצאה מפעילות מסוימת נפרץ לי דיסק בגב L4-L3 המצב הולך ומחמיר הכאבים מתגברים בגב ותחושה של עצבים כל הזמן ברגל ימין בפרט, אבקש את עצתך להמשך חיים תקינים.

02/06/2001 | 21:03 | מאת: moti berkovich

שלום! אישתי סובלת מפריצת דיסק מרכזי אם הקרנה לרגליים. שאלתי היא כך:אישתי סובלת המון זמן כל חודש עושה זריקות בגב בבית חולים בחיפה. הומלץ לנו על ניתוח של צריבה שיכול למנוע את הכאבים לפני הסרת הדיסק. מה ההצלחות בניתוח זה ומה יעילותו לטווח הרחוק?! בתודה מוטי ברקוביץ.

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה