שריר שנתפס בין הצלעות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/05/2006 | 16:38 | מאת: קרן

בשלושת השבועות האחרונים בזמן שכיבה נתפס לי שריר בין הצלעות הכאב קיים בזמן השכיבה ולאחר שאני קמה במשך חצי שעה (גם כאשר אני נושמת עמוק) לאחר זמן זה הכאב נעלם עד שאני נמצאת במצב שכיבה שוב הייתי אתל אורטופד ורופאה פנימית ונאמר לי שזה שריר שקיים בין הצלעות שנתפס הכאב כבר בלתי נסבל והשריר לא משתחרר בשבוע האחרון התחלתי טיפול במכבי טבעי אצל אוסטופת אך עדיין אין שיפור משמעותי....האם יש דרך אחרת שניתן לטפל ? האם זריקת וולטרן יכולה לפתור אחת ולתמיד ת הבעיה ומתי אני אוכל לחזור לחדר הכושר... תודה רבה מראש קרן

23/11/2011 | 07:49 | מאת: פלג

גם לי קיים כאב בחזה בצד שמאל בלבד נראה שזה גם כן שריר בית החזה - כבר שלושה ימים וזה לא עובר כשאני מתכופף קדימה מתרחש עיקצוץ על החזה בחלקו האחורי (לא על הזרוע)

23/11/2011 | 07:49 | מאת: פלג

גם לי קיים כאב בחזה בצד שמאל בלבד נראה שזה גם כן שריר בית החזה - כבר שלושה ימים וזה לא עובר כשאני מתכופף קדימה מתרחש עיקצוץ על החזה בחלקו האחורי (לא על הזרוע)

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה