חוליות C5-6

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/03/2006 | 09:38 | מאת: חנה

שלום רב שאלה לד"ר נחשון רנד חברתי צריכה לעבור ניתוח CUPTARSUS C5-6 COBLATION DISCECTOMY נאמר לה שאפשר לנתח מלפנים או מאחור. שאלתי מהם סיכויי ההצלחה בניתוח זה?, מהם הסיכונים מהו בערך זמן ההחלמה.וכן אם אפשר לספר על הניתוח והתהליך או אופציות נוספות לטיפול בצורה קצת יותר מקצועית (אני מתחום הרפואה, לא מהנוירוכירורגיה).

07/03/2008 | 17:07 | מאת: ציפי

עשיתי צילום ע"ש צוארי והתשובה: היצרות הרווח הבין חולייתי בגובה C5-6 עם אוסטאופיטים. מה זה אומר?

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה