מזרן קפיצים או מזרן גום אויר?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/04/2001 | 19:56 | מאת: ח.ש

איזה מזרן מומלץ לסובלים מכאבי גב. אני נוהג לישון על הבטן וקם אם כאבי גב חזקים שעוברים לאחר כ-שעה

18/08/2009 | 13:24 | מאת: טאוובר

אני מציע לבדוק מזרן שפותח בטכנולוגיה חדישה בקיבוץ הזורע, זה נקרא מזרן נאסקו, או מזרן נייטק. זהו מזרן בריאות מיוחד השומר על עמוד שדרה ישר, מונע פצעי לחץ, וכשנשכבים עליו הוא מעניק תחושת ריחוף. מדוע לא לנסות? מה יש להפסיד? אפשר לקרוא על הטכנולוגיה והמזרנים בכתובת: www.rihoot.blogspot.com והמחיר סביר ביותר.

08/12/2009 | 15:20 | מאת: צביקה אורן

חרא של מזרון עולה הרבה כסף. לא מתאים לבעיות גב. להפך יצר אצלי כאבי גב.יש להם מחקר של שביעות רצון ומתוך הלקוחות שקנו את המזרון בגלל בעיות גב רק 60% טענו שעזר להם .ציון נמוך.אם הייתי יודע ,על המחקר הזה לפני שקניתי.לא הייתי קונה.הגבתי על הודעה הזאת.בגלל הפרסומת שבצורה תמימה כאילו ממליצים על המזרון הזה.יזהר הקונה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה