בדיקת EMG לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

10/06/2017 | 11:58 | מאת: נטע

שלום ד''ר רנד לפניי כ3 חודשים נותחתי בחוליות L4-5 עקב פריצת דיסק גדולה + לחץ על השורש העצב השמאלי ועל השק לאחר הניתוח הכאבים המשיכו ונשלחתי לבצע MRI. לדבריו של המנתח הכל נראה תקין בMRI. נשלחתי גם לבצע בדיקת emg בה נאמר כי ישנה mild chronic radiculopathy L4-5 אשמח להסבר ולדעתך מהי בדיוק רדיקולופטיה כרונית תודה!

10/06/2017 | 12:37 | מאת: נטע

האם זה בלתי הפיך?

10/06/2017 | 12:38 | מאת: נטע

האם זה בלתי הפיך?

מדובר על עדות חשמלית לנזק שרשי קל כרוני בשורשי העצבים L4 ו - L5 זה ממצא מאד שכיח שיכול להיות כממצא קבוע שלא משתנה לאורך שנים בשרשי העצבים - גם בעקבות לחץ של דיסק וגם אחרי שהוסר הלחץ והוא קרוב לודאי לא מלמד הרבה ביחס לסבת התסמינים כעת אחרי הניתוח ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה