באם אר איי בלטים קשה ובינוני החוליות c4-7

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/05/2017 | 20:58 | מאת: רוני

בבקשה תכוון אותי יצאתי לפני כמה ימים מאשפוז בהנחיה מפורשת לניתוח יש לי זרמים ביד שמאל עד האצבעות עם תחושת שריפה ועיקצוץ כאבים בכתף וכאב חזק ביותר במרפק לא יודעת אם זה מקרי משהו שלא היה לעולם לא יכולה להתאפק לשתן בכלללל הרופא אמר נתוח ואם לא עלולה לחול הדרדרות קשה ואני מודאגת כמה זה דחוף אם בכלל עד כדי שרציתי לפנות למיון לציין שחוט השדרה באם אר איי עם אותות תקינים אנא כוון אותי תודה

24/05/2017 | 22:53 | מאת: רוני

על פי ה mri האם אני צריכה נתוח ואם כן מדת הדחיפות התסמינים שלי כאב כתף שכמה כאב חזק במרפק תחושת חשמל בזרוע שמאל עד קצות האצבעות איני יודעת אם התופעה מקרית אך שהתחיל הגל הזה של הכאבים במקביל איני יכולה להתאפק במתן שתן אפילו דק על כל כמות חייבת מיד להתרוקן לציין אין אבוד שליטה בסוגרים תודה רבה מראש

25/05/2017 | 12:20 | מאת: רוני

הצרות תעלה בינונית וקשה וגם בלטים

נשמע סביר אבל את חומרת הדחיפות המצב אפשר לקבוע רק על סמך עיון בבדיקת ה - MRI ועל סמך ממצאי הבדיקה הוגפנית מציע לך להגיע ליעוץ מסודר לחוות דעת נוספת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה