כאב גב תחתון חמור מאוד

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/03/2017 | 17:49 | מאת: יעל

שלום רב יש לי כבר תקופה ארוכה כאב גב תחתון המקרין קדימה לאסור המפשעה ויורד לרגליים...משכך כאבים לא עוזר...האם מדובר בפריצת דיסק או משהו חמור אחר...יש לי תור ךאורתופד רק עוד שבועיים..אם יש עצה להקבל בנתיים על הכאב אשמח...

25/03/2017 | 21:00 | מאת: מתן

מדבר מנסיון היה לי אותו דבר כמו שלך נסעתי לבית החולים עשיתי בדיקה CT וגילו פריצת דיסק עכשיו יכול להיות שלא יהיה לך וזה רק כאב שמקרין לרגליים וגם לתחת העצה שלי תילך לבית החולים ותעשה שם CT כי עד שתילך לרופא יקח זמן ועד שהוא ישלח אותך ל CT גם יקח לך הרבה מאוד זמן זה העצה שלי בהצלחה

זה אפשרי - מציע להגיע לבירור מתאים אצלמומחה בתתום\ ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה