נושא הפניה הוא על כאבי הגב התחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/03/2017 | 00:25 | מאת: שחקן כדורגל

שלום, אני שחקן כדורגל בן 16 ואני סובל כבר 4 חודשים מכאבגב תחתון בצד ימין, עשיתי מיפוי עצמות צילום רנטגן ולאחרונה גם MRI ואין שום ממצאים בבדיקה. הכאבי גב שלי מופיעים רק במהלך הפעילות ספורטיבית בתנועות מסוימות שלא אפרט עליהם כרגע וקצת לאחר הפעילות הספורטיבית. נתתי את התוצאות בבדיקות ל2 רופאים בחירים וגם לבתי חולים והם לא רואים שום דבר. כשכואב אני לא מסוגל לשחק כדורגל ואני כבר 4 חודשים מנסה לחזור ולא מצליח לשחק. חשוב לי מאוד להזכיר שאני לא יכול להצביע על המיקום המדויק של הכאב גם שאני מרגיש אותו, אני יודע שהוא בגב התחתון בצד ימין אבל לא במדויק איפה כי הכאב הוא עמוק יותר. הכאבים לא מפריעים לי ביום יום אלה רק בכדורגל ובספורט עם תנועות מסוימות. סליחה על החפירה אבל זה ממש חשוב לי ואני אשמח לתשובה בקרוב, תודה.

25/03/2017 | 21:03 | מאת: מתן

הכאב מקרין לך גם לרגליים?

25/03/2017 | 23:07 | מאת: שחקן כדורגל

לא

מהמידע השטחי שמסרת לא ניתן לעזור לך - הכרחי לקבל מידע מבדיקה גופנית בדיקות דימות וכו הפורום לא מתאים לבעיות מסוג זה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה