ספונדילוליזיס

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/03/2001 | 20:19 | מאת: זיגי

שלום, אני בן 19 וסובל מזה שנה מכאבי גב עזים המטרידים אותי. לאחר צילום C.T קבע האורטופד כי אני סובל ככל הנראה מספונדילוליזיס. הייתי רוצה לדעת מה זה בדיוק..... כמו כן הייתי שמח לקבל את עזרתך בהבנת מושג נוסף, מה זאת אומרת: "יישור הלורדוזיס הלומבאלית" ? תודה מראש זיגי

04/08/2001 | 11:06 | מאת: מיקי

הנני מתעמלת מגיל 6 בענף ההתעמלות האומנותית וכיום אני בת 17. לפני כשבועיים לאחר תחרות כאב לי הגב בצורה בלתי נסבלת. לאחר צילום, נאמר לי שיש לי לסג שלילי דו צדדי. האם מצב זה בלתי הפיך? והאם נולדים עם זה? אני מתעמלת 8 שעות ביום בתקופת הקיץ ואף יותר.

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה