C.T צווארי-כאבים בצוואר והרגשת נימול ביד ימין

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

13/02/2017 | 18:20 | מאת: אליהו

לאחר תאונת דרכים שעברתי ובעקבות כאבים בצוואר וטיפולי פיזיוטרפיה, נתבקשתי ע"י האורטופד לבצע C.T צווארי. להלן הממצאים החריגים: סריקות C4 -C5 אוסטאופיט אחורי ימני מלווה בבלט דיסק מרכזי ימני עם הצרות רצסלית ולחץ על קדמת השק הטקלי. דבר נוסף,בלילה אני מרגיש הרגשת נימול בכף יד ימין. מה זה אומר ועד כמה זה חמור? האם תוצאות הבדיקה הם תוצאה ישירה של התאונה שעברתי? תודה מראש.

13/02/2017 | 19:59 | מאת: אליהו

חשוב לציין כי נכנסו בי ברכב מאחור ו"חוויתי" וע"פי המינוח הרפואי מצב שנקרא צליפת שוט

לפי תאטרו הבדיקה יש לחץ על שרוש מימין שיכול להסביר התסמיניפם מציע להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה