סבירות זמן בין הפגיעה לבין האישפוז

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

20/07/2005 | 23:41 | מאת: מאיר

מה הסבירות של הזמן של כאב עקב הרמת ארון כבד והרגשת קליק בגב וכאב של רגל שמאל לאחר כ -חודשיים הגעתי לאישפוז ו 3 פריצות דיסק .

24/07/2005 | 00:29 | מאת: מאיר

לדוקטור רנד בהמשך לשאלתי בזמן שהרמתי את הארון הכבד הרגשתי קליק בגב וכאב חד ברגל המשכתי לעבוד ולמחרת יצאתי לחופשה של 30 יום מנוחה חזרתי לעבודה והכאבים רק החמירו ולא פניתי לרופא מכיון שחשבתי שמדובר במתיחת שריר ורק לאחר שפניתי לרופא מכיון שהכאבים גברו מרגע לרגע נישלחתי לחדר מיון ואישפוז. האים הסבירות קימת. ומה הסבירות שכתוצאה מהכאבים קיבלתי טחורים כחודש לפני האישפוז .

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה