משקפיים לשחיה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

16/12/2009 | 17:33 | מאת: יעל

אני קצרת רואי מאד מרכיבה משקפיים עם מספרים -17.אני שוחה בבריכה לעיתים קרובות עם המשקפיים כמובן מאד לא נוח לשחות עם הראש למעלה המשקפיים נרטבות והראיה מטושטשת מאד.כשאני באה עם חברה ששוחה לצידי אני מורידה את המשקפיים ונשמעת להוראות שלה.אני ממש עיורת בלעדיהן.שאלתי האם ניתן להתאים משקפיים מיוחדות לשחיה עם מספר כמו שלי. בברכה יעל...

17/12/2009 | 13:51 | מאת: קובי בריג

יעל שלום, אני לא נתקלתי ביצרן שמייצר משקפי שחייה לפי מרשם בהתאמה אישית. קיימות בשוק משקפות שחייה מוכנות עם מספר, אך במספרים נמוכים יותר מהמרשם שלך.

17/12/2009 | 17:29 | מאת: יעל

תודה על התשובה.מה עושה קצרת רואי כמוני עד איזה מספר יש משקפיים מוכנות. בברכה יעל

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע