משקפיים בגיל 21

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

23/09/2007 | 19:36 | מאת: אייל

אני בן 21 וחצי והחלה לי ירידה בראייה, נבדקתי אצל רופא והוא גילה שאני צריך משקפיים - בעין ימין מידה 1 ורבע ובעין שמאל מידה 1 וחצי. לפני שנתיים נבדקתי והראייה שלי היתה 6-6. האם זה תקין שדבר כזה קורה בגיל 21? האם זה נדיר שבגיל כזה דבר כזה קורה?

25/09/2007 | 20:58 | מאת: קובי בריג

שלום אייל, לא ציינת האם אתה סובל מקוצר ראייה(רואה פחות טוב לרחוק) ואז המספרים הם במינוס או שאתה סובל מרוחק ראייה ואז המספרים הם פלוס. על כל פנים, אם מדובר בקוצר ראייה(יותר שכיח),אזי בד"כ ברוב המקרים הצורך מתחיל בגילאי העשרה המוקדמים. אבל,זה כלל לא חריג ולא נדיר,שהצורך מתעורר בגיל שלך. הצטרפת למיליונים רבים של מרכיבי משקפיים,כך שהשד לא כל כך נורא!

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע