מולטי

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

05/09/2007 | 17:42 | מאת: ורד

שלום רציתי לדעת איך אפשר לבדוק העדשות מולטי פוקל שהכינו לי זה באמת עדשות הכי דקות 1.67 ----- ?

06/09/2007 | 09:28 | מאת: קובי בריג

האם זה אותה ורד מראש הפורום? על כל פנים לשאלתך: ,לך בתור צרכנית בלתי אפשרי לדעת האם העדשות הן 1.67 או אחרות. לאמיתו של דבר גם לנו בתור אנשי מקצוע קשה לקבוע בוודאות, אם כי אנו יכולים להעריך האם זה 1.67(וזאת בהתאם למרשם,למרחק בין האשונים,לגודל המסגרת,ולעובי הסופי). אתה יכולה גם לבקש את המעטפות המקוריות של העדשות ועליהן בדרך כלל מצויין איזה אינדקס זה.

03/10/2007 | 00:35 | מאת: אופטומטריסט

קיימות עדשות מולטיפוקל מסוימות בהן אינדקס העדשה (1.67 במקרה שלך) רשום בסימן לייזר על גבי העדשה. http://www.optometry.co.il/multifocal.htm

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע