סחרחורות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

20/08/2007 | 20:59 | מאת: צליל

אני בת 30 ולפני כשבוע חזרתי מאילת כששהיתי שם בצוללת כ- חצי שעה בפעם הראשונה בחיי. מאז אני חווה הרגשה של חוסר איזון ושיווי משקל לאורך כל היום. ההרגשה היא כאילו אני נמצאת על סיפון אוניה והרצפה מעט לא יציבה...וזה מורגש בעיקר כשאני מתכופפת או רוכנת את ראשי למטה, אך יש לציין שההרגשה היא לאורך כל היום בהפוגות. הדבר לא גורם לי ליפול אלא להרגשה של מעט חוסר יציבות. שאלתי: האם יש קשר בין הדברים? מה עלי לעשות? אין לי כאבים באוזניים לא כאב ראש ולא בחילות והקאות- האם בכל זאת יכול להיות שזו מחלת ים? האם זה יכול להיות בעיית ראיה? מה יכול להיות גורם לכך? האם זה מסוכן??? יש לציין שאין לי בעיית לחץ דם ולא חרדות. אודה על תשובתך המהירה כי אני קצת מודאגת !

25/08/2007 | 22:25 | מאת: קובי בריג

כדאי להפנות את השאלה לרופא אף אוזן גרון,(למיטב ידיעתי,ללא קשר לאופטומטריה,האיבר שקשור לשיווי המשקל נמצא באוזן).

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע