השתלת עדשות מתקפלות כפתרון למשקפי קריאה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

18/07/2007 | 13:07 | מאת: רון

אני זקוק למשקפי קריאה במספרים של +2 וכמו כן יש לי צלינדר בשתי העיניים ברמה של 1.8- האם ניתן להשתיל עדשות מתקפלות כפתרון למשקפי קריאה? אני זקוק להם אבל הם מפריעות לי מאוד (כבר שנים אינני יכול להתרגל למשקפיים ולכן נותלתי בלייזר בגיל 27) . האם ניתן לבצע מונווויז'ן עם עדשות מושתלות?

18/07/2007 | 13:49 | מאת: קובי בריג

בן כמה אתה? לאיזה עדשות אתה מתכוון? האם להחלפת העדשות התוך עיניות ולהשתיל מלאכותיות כפי שעושים בנתוח קטרקט או להשתלת עדשות כתחליף לנתוח לייזר? מה המרשם לרחוק? לכשתענה לשאלות הללו אוכל לנסות לענות לך לשאלות ששאלת.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע