עדשות פוליקרבולנט

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

22/12/2008 | 23:09 | מאת: משמ

האם יש אנשים שרגישים לחומר של העדשה מהחומר הנ'ל .שכתוצאה מכך נגרם כאב ראש וסחרחורת?

23/12/2008 | 13:53 | מאת: קובי בריג

עדשת פוליקרבונט,נחשבת מבחינה אופטית,פחות טובה, מעדשות מעשויות מזכוכית או מפלסטיק. היתרון שלה שהיא פחות שבירה. בהחלט נתקלתי באנשים שנגרמה לכם חוסר נוחות בשימוש עם משקפיים בעלות עדשות עם פוליקרבונט.

05/01/2009 | 14:34 | מאת: שמעון

לבני בן ה-4 נידרש משקפיים עקב צילינדר הייתי מעוניין לקבל המלצה לעדשות מפוליקרבונט או בוקסר או משהוא חליפי אחר

26/12/2008 | 01:01 | מאת: דקל- אופטומטריסט

לפני שאתה רב עם החנות שיחליפו לך את העדשות בקש מהם שיבדקו את קימור המשקפיים ע"ג הפנים, ואת זוית העדשה יחסית למוטות. אם הם שונים מאוד מהמשקפיים שלך זה עלול להסביר את התופעה וניתן לתיקון במקום. בנוסף, כמו שאמר קובי, יש לעיתים בעיות עם עדשות פוליקרבונט. נקה היטב את העדשות ובדוק באור אם אין כתמים או נקודות-נקודות על פני העדשה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע