שלום!

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

09/07/2007 | 06:53 | מאת: גלי

היום כל היום ל הרגשתי נוח עם עין שמאל יותר מאוחר שהסתכלתי במראה שמתי לב שאישון שמאל מורחב מצד ימין ורציתי לדעת ממה זה נובע ואם עליי לראות רופא?

09/07/2007 | 15:27 | מאת: קובי בריג

לפי מה שהבנתי מהתאור שלך, האישון בעין שמאל רחב יותר מעין ימין. ישנם אנשיםשאצלם גודל האישונים לא שווה ב-2 העיניים, וזהו מצב פיזיולוגי (כך הם נולדו). אם אצלך זהו מצב חדש ויש הבדל גדול וניכר לעין בגודל של האישונים (מן הסתם זהו מצב חדש) עלייך לסור באופן מיידי!!!! לרופא עיניים לברור הסיבה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע