ניתוח קטרט

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

06/08/2008 | 18:56 | מאת: בן

שלום רב, אימי בת 63 סובלת מקטרט בעין ימין ,כמו כן נקבע לה תור לניתוח ב -17\8 אימי מאד מפחדת ומבוהלת עניין הניתוח ובטח בהרדמה מקומית , האם קיימת עוד אופציה ,ומהו הסיכון הכרוך בכך .? היכן המקום הטוב ביותר לניתוח קטרט בארץ?.

07/08/2008 | 12:42 | מאת: קובי בריג

בן שלום, אני מציע לך להפנות את השאלה לפורום שלנו העוסק בבריאות העין. http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1590,m-Doctors,a-Forums.html.

07/08/2008 | 12:47 | מאת: קובי בריג

סליחה הקישור דלעיל אינו מדוייק. ניתן להכנס לפורום בריאות העין דרך עמוד זה מצד שמאל הנושא השלישי ברשימת "נושאים בפורום". תודה וסליחה קובי.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע