עדשןת מגע ללילה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

09/06/2008 | 16:22 | מאת: תמר

מהם הסיכונים בעדשות לילה, האם קיים סיכון לכיב בעיין, ומה רמת הסיכון לכך במידה וקיים, האם הסיכון לזיהומים הוא קטן יותר מעדשות קשות ליום?בנוסף מה הסיכוי לעצירת גידול המספר.תודה

11/06/2008 | 13:39 | מאת: קובי בריג

תמר שלום, כפי שכבר עניתי בעבר,אצלנו בעיניים לא משתמשים בשיטת אורתו-K ולכן אין לי כל כך נסיון עם שיטה זאת. אני יודע שקיים סיכוי לכיב,אך אינני יודע להגיד לך מהי רמת הסיכון בכך. באשר לסיכוי לעצירת גידול המספר,זה לא הוכח חד משמעית שזה אכן עוצר את הגידול במספר. ולכן גם באשר לשאלה זו,לצערי אינני יכול לענות לך.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע