הרכבת משקפיי ראיה ועדשות ראיה בו זמנית.

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

28/09/2016 | 11:10 | מאת: לי

שלום, המרשם שלי במשקפיים הוא: R: -4.00 , CYL: -0.75 , AXIS: 140 L: -4.00 , CYL: -0.50 , AXIS: 10 PD: 62 בעדשות ראיה אני : -3.75 נאמר לי שאני לא חייבת להרכיב עדשות ראיה עם צילינדר כי הן מאוד יקרות יחסית ואפשר להסתדר בלי. השאלה שלי היא כזו, האם אני יכולה להרכיב עדשות מגע -3.75 ובנוסף, בו זמנית, משקפיים שהן רק CYL ו AXIS כדי לחדד את הראיה במצבים שאני צריכה, לדוגמא: קריאה מהלוח בכיתה וכו'. וכשאני לא צריכה פשוט להשאר רק עם העדשות. מאחר ולא תמיד בא לי להרכיב משקפיים. לרוב אני עם עדשות. וחוסר הפוקוס מפריע לי במצבים של קריאה מרחוק וכו'. אשמח לעזרתכם, תודה רבה!

28/09/2016 | 11:21 | מאת: לי

בנוסף, האם מרשם הCYL וAXIS יהיה זהה למרשם המשקפיים המקורי כשאני מרכיבה עדשות ראיה -3.75?

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע