המרת מספר משקפים עם צילינדר לעדשות מגע ללא צילינדר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

16/09/2016 | 17:13 | מאת: דנה

שלום רב, יש לי מספר במשקפיים: עין ימן - 2.75-, צילינדר 0.75-. עין שמאל - 3.00- צילינדר 0.50-. אני רוצה לרכוש עדשות מגע, בחנות נאמר לי כי אני יכולה לקנות עדשות מגע במספר 3.15- לשתי העיניים ללא צילינדר. מבדיקה שעשיתי ראיתי שאין מספר כזה. ולכן, יש לי שתי שאלות: 1. האם המספר שנאמר לי הינו נכון? 2. במידה וכן, איזה מספר אני צריכה ככל ואין עדשות מגע במספר הזה (3.15-). תודה מראש על המענה.

19/09/2016 | 14:34 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום, יכול להיות שהתכוונו למספר מינוס שלוש ורבע, זאת אומרת -3.25. בעיקרון כדי להזמין עדשות מגע ממולץ לעבור בדיקת התאמה לעדשות מגע גם מבחינת המספר וגם מבחינת קימורי הקרנית כדי להתאים לך את העדשות המתאימות ביותר.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע