פזילה בעיין שאלה לגביי עדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

06/08/2016 | 17:23 | מאת: בן

היי אני בן 24 יש לי פזילה מגיל קטן מאוד בעיין אחת מרכיב משקפיים אחרי מלא בדיקות ולא מעט התייעצות עם מומחים בארץ אני לא עומד בקריטריון של ניתוח פזילה כי אני יכול לפגוע בעיין הבריאה.. שאלתי היא כרגע במצב כמו שהוא אם אני יחליט ללכת פעם ראשונה על עדשות מגע זה יסתיר במראה החזותי האסטטתי את הפזילה? כמו שהמשקפיים מצליחים להסתיר? או שזה נטו שיפור בראייה...?

11/08/2016 | 10:42 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום בן, כדי לענות על השאלה שלך צריך לראות את גודל הפזילה ולדעת מה המספר שלך בעיניים. כמו כן יש לעבור בדיקת התאמה לעדשות מגע. לצורך כך, אני ממליצה לך לגשת לאופטומטריסט מוסמך לביצוע הבדיקות המתאימות.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע