צילינדר, כאבי ראש ומשקפי שמש

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

03/08/2016 | 23:36 | מאת: אפרת

א.ג.נ שלום אני בת 40 וסובלת מקוצר ראייה. יש לי רק צילינדר במשקפיים...כלומר אין מספר נוסף.מלבד זה של הצילינדר. לאחרונה רכשתי משקפי שמש עם מספר ויש לציין שמדובר בעדשות רגילות, לא של צילינדר. במשך חודש הכל היה בסדר ועכשיו התחילו כאבי ראש וגם תחושה שאינני רואה ברור. האם בגלל הצילינדר אינני יכולה להרכיב משקפי שמש עם עדשות גדולות/בינוניות? מה שהיה לי עד עכשיו היו עדשות רגילות בחנות ניסו לשכנע אותי לקנות פולראייז. האם בגלל זה אינני רואה ברור?

07/08/2016 | 17:29 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום, איני יודעת את המספר של הצילינדר שלך ואת סוג העדשות שהזמת (קמורות או לא)בכל מקרה, אני ממליצה לך לגשת לאופטומטריס שעשית אצלו את משקפי השמש שיבדוק שהמסגרת יושבת טוב על הפנים.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע